Wednesday, April 13, 2011

Restoran52 =52 tasuta pearooga

Täna sain hakkama ühe tõeliselt vahva ostuga. Käies Stockmannis, sattus mu pilk enne kaubamajast lahkumist täitsa juhuslikult peaukse juures asuvale väljapanekule, kus müüdi midagi. Selleks, et teada saada mida, astusin lähemale ja tegin pakutava tootega tutvust.

Tegemist on kaardipakiga, milles on 52 kaarti, igaüks pühendatud ühele restoranile. Söögikohad, kus sooduskaardid kehtivad, asuvad Tallinnas, Mäos, Tartus ja Pärnus. Einestades koos kaaslasega, saab kõigis nendes restoranides ostes ühe pearoa, teise roa saab TASUTA! No super ju, iga kaart annab õiguse vastavas restoranis tasuta teisele roale, mille väärtus on väiksem või võrdne esimese pearoa väärtusega, mille eest makstakse täishinda. Kui kaaslane valib pearoa, siis mina võin võtta näiteks salati või pasta, vastavalt siis oma soovile :)

Kõik kaardid kehtivad kuni 14.november 2011.

Alguses natukene kõhklesin, et kas osta see kaardipakk või mitte. Aga õnneks ei võtnud otsuse tegemine kaua aega. Paar minutit võib olla. Hullude Päevade ajal müüakse kaardipakki kõigest 6 euro eest. See on täiesti normaalne hind, arvestades seda, et kokkuhoid tuleb igal juhul. Niiet süües ei pea mõtlema kui suur arve esitatakse :D

Mulle meeldib see, et söögikohtade valikus on nii minu lemmikuid kui ka täiesti uusi söögikohti. See annab hea võimaluse minna lõunale/õhtusöögile vanasse heasse järeleproovitud kohta või siis hoopiski avastada uusi maitseid kohas, kus varem käinud pole.

Huvitav ainult et ma varem sellisest toredast projektist kuulnud polnud ? Aga nüüd on aega veel üle poole aasta, et kaarte maitsvate roogade vastu vahetada.

Kui suutsin kelleski huvi tekitada, siis koduleht asub siin.

No comments: