Sunday, March 30, 2014

Chicago 1933

Täpselt aasta tagasi, 2013.a. märtsis, pidime vähemalt kahel korral Chicago 1933-s käima, aga igal korral tuli midagi sellist vahele, et käimata seal jäigi ning kuni selle aasta märtsini rohkem ka sellist mõtet ei tekkinud, et uuesti proovida. Aga selle aasta 22. märts oli parem päev ning Chicagos käimine õnnestus.

Mina vaatan söögi-joogikohtades käimise kulusid selle järgi kui suur tuleb taksoarve kodunt sihtpunkti. Chicago puhul jääb see hästi meelde - koduukse eest Chicago ukse ette läheb täpselt 10 (kui sõita mõistliku hinnaga taksoga).

Millegipärast oli tekkinud eelarvamus, et Tallinna vanalinnas asuvas söögikohas on nii söögid kui joogid (liiga) kallid ning laupäeva õhtul on suur hulk külastajatest ka soomlased. Kõik eelarvamused osutusid valeks ja sellest võib järeldada, et tegemist on igati vinge kohaga :) Kõige parem oli muidugi see, et purjus soomlasi ei olnud, kalleid hindu on lihtsam üle elada.

Kui laupäeva õhtul kell 19.00 kohale jõudsime, oli Chicago peaaegu tühi, aga see hakkas väga kiirelt muutuma ning ca 2 tunni pärast ei olnud enam ühtegi vaba lauda.

Toidud olid väga head ja sobiva suurusega. Fotod räägivad ise enda eest:



Joogid olid liigagi head ja kiirendasid oluliselt aja kulgu - õhtu, mis kestis 19.00 - 02.30, möödus nagu üks hetk ning eriliseks kiirenduseks osutusid punane vein ja calvados vaheldumisi.

Kui sellele kõigele lisada live-band, mis mängis väiksete vaheaegadega ajastule sobivat muusikat kella 10.30 - 02.00, võib öelda, et unelmate koht Tallinnast on üles leitud. Soovitan kõigile!

No comments: