Sunday, March 23, 2014

Cuba Cafe Riias

On oluline erinevus, kas minna nädalavahetusel õhtul "välja" Tallinnas või Riias ja erinevus seisneb peamiselt selles, milline publik sind ümbritseb. Isiklikud kogemused sunnivad igal juhul eelistama Riiat Tallinnale ning iga kord kui Riias on õhtul linna peale minek toimunud, on programmis oma kindlal kohal vanalinnas Jauniela 15 asuv Cuba Cafe:

Cuba Cafe, Jauniel 15, Riia vanalinn
Foto autor: Gea
Kas siis kohe esimese kohana hotellist väljudes, teise kohana peale õhtusööki Il Patios või õhtu lõpetamise kohana. Muidugi oleme Cuba Cafes käinud ka näiteks pühapäeva lõunal - kes siis kohvi ja kes midagi muud joomas ..

Mis teeb selle koha nii eriliseks, et käik Cuba Cafesse on nö. kohustuslik iga Riia reisi raames? Minu jaoks - väga stiilne interjöör, vinge teenindus (Lätis on üldse igal pool vinge teenindus), hind ja kvaliteet on vastavuses, superkokteilid, lahe seltskond (enamasti lätlased), kuum kohvi (nii kuumas tassis ja nii kuuma kohvi ei saa kusagilt mujalt) ja ilmselt midagi veel, mis ongi sellest kohast nii erilise teinud, et naljalt sealt mööda ei kõnni. Palju joogid maksavad?

Cuba Cafe joogikaart.
Foto Cuba Cafe kodulehelt
Ühesõnaga - moijtod on fantastilised, Cuba Libret tellid automaatselt vähemalt 2 tükki järjest ja kohvi on parim. Kui mitte enne, siis 19 aprillil olen uuesti Cuba Cafes. Loodetavasti varem

Kuuba-pärane interjöör.
Foto Cuba Cafe kodulehelt

No comments: