Sunday, February 7, 2010

Itaalia restoranid Londonis

Üheks meie lemmikköögiks võib kindlasti pidada Itaalia kööki. Ükskõik millistes kohtades maailmas ringi reisime (v.a. Kreeka) külastame kõige enam üldjuhul just Itaalia restorane. Nii oli ka seekord Londonis. Itaalia restoranides söömise/joomisega alustasime kohe kohale jõudes ja lõpetasime enne lennukisse minekut.


Kui jätta välja Starbucks`i kohvikud, siis kõik ülejäänud korrad tegime tutvust Itaalia köögiga Londonis.

Itaalia restorane on Londoni kesklinnas loomulikult palju. Eriti positiivne on see, et nendes tekkis mul kohe tunne, nagu olekski Itaalias - lärmakas publik, emotsionaalsed kelnerid, suhteliselt kitsas, loomulikult ülihead toidud ja veinid :)

Kuidas on Itaalia restoranide hinnad Londonis ? Vein on odavam kui enamuses Tallinna ja Tartu kesklinna söögikohtades, söökide hinnad enam-vähem samad mis siin. Olles siin Eestis harjunud väga kõrgete hindadega, tundusid hinnad Londonis väga odavad.

Mis veel erilist silma jäi ? Õhtust süüakse suhteliselt vara. Kui ise läheme õhtust sööma kella 9 paiku, siis enamus Itaalia restoranide külastajatest saabub isegi reedel-laupäeval 7-8 ajal ja kella 10-ks on restoranid üldjuhul tühjad. See oli meie jaoks natuke üllatav, aga ju siis me enda teadmised Londoni kesklinna-elust olid veel liiga väikesed:)

Kokkuvõttes jäi mulle Londoni kesklinnas asuvatest Itaalia restoranidest väga hea mulje - head veinid, mõistliku hinnaga head toidud, väga hea teenindus, lahe publik. Suurepärased kohad õhtuseks ajaviitmiseks enne ööklubidesse minekut.

No comments: