Friday, October 15, 2010

Keelatud tants

Keelatud tants on hea film, väga hea film. Eriti hea tundus film võibolla ka sellepärast, et eelmised filmid, mida kinos vaatamas käisime, olid "Wall Street 2" ja "Söö, palveta, armasta" - filmid, mis minu jaoks ei olnud just mitte kõige suuremaid emotsioone tekitavad.

Film sobib väga hästi vaatamiseks nii väga noortele filmihuvilistele kui ka natuke vanematele - kõigile, kellele meeldib stiilne tants, hea rütmiga muusika ja mõnusa tempoga film. Film on hea kerge sisuga - ei pea liiga palju mõtlema, saab lihtsalt superlahedat tantsu hea muusika saatel vaadata. Samuti meeldisid mulle näitlejad, kes peaosasid täitsid - noored ja elavad inimesed ! (ma ei tea, miks, aga kogu filmi ajal ja ka peale seda, olen võrrelnud peaosatäitjaid eelmiste filmidega ja näitlejatel on ikka vahe küll ! - nooremate kasuks muidugi:) )
ABMGFFDV


Tõeliselt hea on vaadata heas vormis inimesi midagi väga hästi tegemas. Kui arvestada, et väga heas vormis on ca. 1% elanikkonnast, siis nende kontsentratsioon ekraanil oli väga kõrge:)

Film sobib ideaalselt vaatamiseks reede- või laupäeva õhtul enne ööklubisse minekut. Filmist "Keelatud tants" peaks saama väga hea inspiratsiooni ja enesetunde kogu järgnevaks õhtuks !

No comments: