Saturday, October 9, 2010

Wall Street 2

Wall Street 2 on film, mida ootasime pikalt. Treilerist oli jäänud tunne, et tuleb huvitav, isegi väga hea film. Kuna ka teemad olid väga lähedased - investeerimine seotult energiavaldkonnaga - olid ootused päris kõrgel.

Filmist meeldisidki mulle kõige rohkem teemad, mille ümber film käis - energia ja börsidel kauplemine. Kuna käsitleti viimase kümnendi sündmusi, oli ka palju rõõmsaid äratundmiskohti. Hästi sobis filmi vaatamise ajastus - otse töölt (natuke sarnaste teemadega tegelemast) kinosaali. Sai luua häid võrdlusi oma töömeetodite ja filmis käsitletute vahel - eriti, mis puudutas müügitööd klientidega. See koht oli päris huvitav:)

Vaatamata vähesele positiivsusele oli minu jaoks kogu filmi läbivaks tundeks igavus. Kõik oli etteaimatav, liigagi hästi. Kaks peategelast olid mitte natuke vaid väga ebareaalsed oma rollide kohta. Sellised inimtüübid (ka vastavas vanuses) suures äris väga pildile ei saa:)

Kes on ise rohkem finats-, energia- ja ärimaailmaga kokku puutunud, leiab filmist võibolla veel midagi huvitavat ja saab ka filmile hindeks panna näiteks 7,5/10, aga need, kes ei ole sellise maailma ja nende sündmustega kokku puutunud - ma ei oska küll öelda, milline emotsioon neile sellest filmist jääda võis:)

Kuna viimased 2 filmi, mida kinodes vaatamas käinud oleme - Söö, Palveta, Armasta ja Wall Street 2 - olid mõlemad väga üles reklaamitud ja suured ootused tekitanud - siis edaspidi, et vähem pettumusi oleks, ei looda filmilt enne vaatamist suurt midagi. Võibolla siis tuleb positiivseid üllatusi !

No comments: