Sunday, October 3, 2010

Reval Cafe - meie lemmikkohvik Tallinnas

Tallinnas on palju kohvikuid ja oleme vist suures enamuses neist ka käinud, aga on üks kohvik, kust leiame ennast selle avamisest saadik vähemalt korra nädalas; vahel ka sagedamini. Tegemist muidugi Reval Cafe`ga Pärnu maanteel. Oleme siia sattunud kõikvõimalikel juhtudel - hommikust sööma palju kordi, lõuna ajal päevatoitude ajaks, õhtuti niisama kohvi või teed jooma; enne SEB Sügisjooksu kohvi jooma; peale spordivõistlusi niisama istuma ja puhkama; isegi tänasel sünnipäeval käisime just Reval Cafe`s hommikust söömas:)

Mis teeb selle kohviku nii heaks, et sinna ikka ja jälle tagasi minna, kuigi Tallinnas on ju palju-palju erinevaid võimalusi söömiseks-joomiseks ? Miks meeldib see koht ühtviisi nii 12-, 25- kui 36-aastasele ?
Aga las igaüks räägib iseenda eest.

12-aastane: Mulle meeldib Reval Cafe eelkõige sellepärast, et siin on nii hea aura ja hästi head toidud. Eriti meeldib latte chai ning pirukad ja koogid on ka alati maitsvad olnud.






25-aastane: Mulle meeldib see, et Pärnu mnt Reval Cafe´sse võib minna igal ajal, ükskõik, mis ilmaga ja tuju muutub veel paremaks. See on kohvik, mis elab ja ootab Sind alati tagasi, et saaks suu koogist magusaks ja cappuccinost vahuseks. Ning mis on hoopis huvitav, et hommikud kestavad seal kella kaheni päeval.

 

36-aastane: Minu jaoks on Pärnu mnt Reval Cafe olnud nö. armastus esimesest silmapilgust - nii kui seal peale avamist käisime, hakkasimegi seal käima. Eriti hea oli muidugi Revalis käia, kui seal lähedal elasime, aga ka pärast kaugemale kolimist on see koht nö. meie kohvikuks jäänud. Kohvi on hea - kõigis variatsioonides; söögid on väga head; pirukad on erakordselt head:) Kõige vingem asi on muidugi asukoht - on tunne, nagu oleksid kusagil suurlinnas keset tänavat - ega sellist tunnet kusagil mujal Eestis küll kogenud ei ole !

No comments: