Friday, October 16, 2009

Lido buffet-restoran Solarises

Täna otsustain lõunat väljas süüa. Võtsin ette uue meelelahutus- ja elustiilikeskuse Solaris. Esimesena astusin sisse Vapiano´sse, seal oli nii palju inimesi ja enamus laudu oli juba kellegi poolt hõivatud :( Lisaks olid ka järjekorrad pikad. Kuna kõht oli tühi siis polnud viitsimist kaua oodata. Kohe sealsamas, teisel korrusel, oli hästi suur söögikoht Lido. Sissekäigu juurest haarasin kandiku ja kõigepealt uudistasin, kuidas sealne süsteem töötab. Esimesena vaatasin, mida süüa pakutakse ja siis tegin oma valikud. Just nimelt, valikud, sest seal saab ise oma lõuna maitsvatest asjadest kokku panna. Et oleks parem lugeda, panen punktidena kirja selle söögikoha positiivsed omadused:
1. Superhea asukoht - kesklinn; 2. Korralikud portsjonid - saab kõhu ilusti täis; 3. Kiire teenindus - toidud saab ruttu kätte; 4. Lai toitude valik; 5. Abivalmid teenindajad; 6. Palju ruumi; 7. Maitsvad road.
Minu jaoks on see pigem selline kiirsöögikoht, kus saab kiiresti ja maitsvalt kõhu täis. Kui tahan toitu mõnusa seltskonnaga nautida, siis lähen kindlasti väiksemasse restorani või lounge´i.

1 comment:

Andres said...

Lido sobib päris hästi kiireks ja korralikuks söömiseks. Söögid on suured, maitsvad ja Tallinna kesklinna kohta ka taskukohased.