Friday, April 23, 2010

Kolimine - fantastiline teeninduskogemus !



Kolimine seostub tavaliselt enamikule kolijatest väga tüütu ja vaevalise ettevõtmisena. Ka mulle on see siiani olnud tegevus, mida võtan ette siis, kui enam midagi muud üle ei jää - ja seda muidugi eelkõige põhjusel, et tegemist on väga suurt kannatust ja aega nõudva protsessiga.

Seekord oli kõik teisiti. Kolimisotsus tuli väga kiirelt - oma büroo kolida ühte parima vaatega ja rahulikumasse kohta, millega oleme kokku puutunud:) Kuigi asju oli omajagu - nii mööblit kui ka töötegemiseks vajalikke materjale, kestis kogu protsess alates pakkimise alustamisest kuni uues kohas töö alustamiseni alla ühe tööpäeva ! Kuidas siis seekord nii kiirelt ? Esiteks muidugi enda soov alustada kiirelt tööd uues ja paremas kohas ning sellest tulenenud kiire asjade kokku- ja hilisem lahtipakkimine; teiseks - ja see oli seekord olulisem - parima kolimisfirma kasutamine. Kolimisfirmal OK Movers võttis kogu kolimisprotsess alates vanas büroos mööbli lahtivõtmisest ja asjade pealetõstmisest kuni uues kohas mööbli uuesti kokkupanemiseni aega vaevalt 2 tundi:) Ja nende kohtade vaheline vahemaa oli Tallinna mõttes tõeliselt pikk - ca. 15 km.

Sellise teenindusega, nagu pakkus OK Movers - alates hinnapakkumise tegemisest ja lõpetades tagasiside küsimisega - ei ole mul siiani au olnud Eestis kokku puutuda. See on ka väga hea näide, kuidas kliendi jaoks üldiselt pigem ebameeldivast teemast saab teha väga meeldiva teeninduskogemuse.

1 comment:

Anonymous said...

Sain eelmise aasta lõpus OK Moversiga täpselt samasuguse fantastilise kolimisteenuse. Nõustun, et sellist teenindust ja suhtumist klienti on Eestis raske leida.