Sunday, June 13, 2010

Seks ja linn 2 - lust ja lillepidu!

Lõpuks ometi sai valmis film "Seks ja linn 2", mida ma olingi oodanud, sest vahepeal (2 kuud) ei leidnud ma ühtegi linateost, millepärast kinno minna. Aga see selleks. Nüüd tahan ma jagada muljeid eelnimetatud uuest kassahitist (arvestades seda, et tänaseni on saalid peaaegu väljamüüdud).

Kui mõni seriaal meeldib ja sellest täispikk film vändatakse - lausa kaks osa, siis tõstaks kokk nagu suure mahlase ja punase kirsi tordile! Film meeldis mulle väga-väga. Ma ei hakka seda esimese osaga isegi võrdlema, sest näitlejad olid küll samad, aga lugu hoopis teine. New Yorgis elavad naised said taas kokku ja nagu ikka, hakkas nende ümber veerema jutulõng.

Film algas kohe sündmusterohkelt ja oli seda kuni lõpuni, haarates kaasa kõik kinosolijad. Pean ütlema, et päris palju sai naerda. Seekordne lugu viis neli sõbrannat Samantha, Charlotte, Carrie ja Miranda kodumaalt 11 000 km kaugusele Abu Dhabisse, mis on üks Araabia Ühendemiraatide seitsmest emiraadist. Nad peatusid tõelises unistuste hotellis, mille kirjeldamiseks on sõnu vähe. Seda peab ise nägema. Igaüks sõidutati lennujaama saabudes hotelli lumivalge Maybach´ga ja lisaks sai iga naine oma ülemteenri :) Hotelli pääses eraldi liftiga. Sviidi nimi oli Juveel, kui see mul õigesti meelde jäi.
Abu Dhabis (tegelikult toimusid võtted Marokos) saavad kangelannad tuttavaks kohalikke kommetega. Samantha aga ei suuda neid eriti järgida ja satub seetõttu pahandusse, mis nende luksreisile punkti paneb.

Filmis juhtub veel huvitavaid asju - kohalikul turul kohtuvad Carrie ja tema eks-kallim Aidan, Samanthal konfiskeeritakse lennujaama hunnik hormoontablette, mis turgutavad tema keha menopausi ajal, Charlotte muretseb oma lapsehoidja pärast, kes ei kanna rinnahoidjat ja Miranda lahkub töölt.

Veel vajab mainimist see, et kui neli peategelast ei saa kunagi täiskasvanuks, siis Mr Big on seda koguaeg olnud ja on ka nüüd!

Kellele meeldib seriaal "Seks ja linn", siis igal juhul soovitan seda filmi vaadata nii naistel kui ka meestel.

pildi allikas: http://www.elu24.ee/?id=248254

No comments: