Saturday, September 18, 2010

SEB Sügisjooks

Selle aasta SEB Sügisjooksule panime end kirja varakult - juba juuni lõpus. Siis tundus, et võistluseni on veel aega palju ja mis see 10 kilomeetrit siis ikka joosta on. Juhtus aga nii, et suvi oli vjooksmiseks liiga palav ja juuni lõpust kuni 12. septembrini käisin jooksmas täpselt 3 korda - neist kõige pikem jooks oli 5-kilomeetrine.

Nii et starti asudes ei olnudki tunne enam sama kindel, nagu oli see juunikuus end võistlusele registreerides. SEB Sügisjooksul meeldib mulle kõige rohkem see, et võistlejaterivi keskelt startides ei ole võimalik joosta muudmoodi kui hästi aeglaselt. Seekord see sobis väga hästi :)

Jooks kulges üllatavalt kergelt - esimesed 8 kilomeetrit olid väga kerged, viimased 2 natuke raskemad, aga arvestades selle aasta olematut ettevalmistust jooksmise alal, läks ikka väga kergelt ja hästi. Tunne peale võistlust oli kohe nii hea, et sai otsustatud - sel sügisel on võimalik isegi praeguse tagasihoidliku vormi pealt osaleda veel vähemalt viiel jooksuvõistlusel. Ja kuna need kõik on lühemad, kui oli SEB Sügisjooks, ei tohiks seal üldse mingeid raskeid momente tekkida.
Võistlus ise oli korraldatud muidugi suurepäraselt, nagu Eesti esindusvõistlusele ikka kohane. Piisavalt joogipunkte, bändid, isegi pealtvaatajaid oli raja ääres ...

Kui nüüd jooksmine peakski meeldima hakkama, osalen võibolla ka järgmisel aastal !

Gea soovis ka paar sõna kirja panna:

Kiidan laupäeval korraldatud EXPO, kust õnnestus osta Nike´i 2in1 dressipluus, mida saab lisaks kasutada ka jooksuvestina. Super! Sellest sai minu Sügisjooksu vorm :)

Peale rohket kalorite põletamist, suundusime peale võistlust Statoili hamburgerit ostma, et seda tohutut energiakulu tagasi võita :) Olen rahul, et osalesin ja saavutasin parema aja kui kaks aastat tagasi! 

1 comment:

Anonymous said...

tublid jooksjad !!